HR EN
poništi filtere
Kultura
22/09/2023 - 23/09/2023

Kazališni vikend u Starom Gradu

Kazališni vikend u Starom Gradu

Za kraj ljeta i kazališnog programa u Starom Gradu na Hvaru preporučamo dvije prave poslastice.

Najprije u petak, 22.09. u kazališnoj dvorani u 20 sati, nastupit će jedno od najboljih amaterskih kazališta u Hrvatskoj, "Pučka scena Hercegovac" s izvedbom izvrsne komedije "Krađa, svađa itd " autora Miroljuba Nedovića. Predstava puna obrata, zanimljivih i komičnih situacija u kojima se razotkriva lopov koji upada u obiteljsku kuću bračnog para koji stalno ima probleme u koje se uvijek miješa i majka, no uz prisutstvo "pištolja" rješavaju se stereotipne bračne muke, razbijeni auto, dosadna svekrva, muž koji je mekušac, te zašto se supružnici i oni koji žive s njima stalno svađaju.


Subota je predviđena za Eciju Ojdanić i Franu Maškovća, u izvedbi predstave kazališta "Moruzgva" iz Zagreba, "Ništa im neće bit'", također u kazališnoj dvorani u 21 sat. S ovim programom u Starom Gradu završava ljetni kazališni program i započinje se s novom sezonom 2023/2024, i pripremi nove komedije u izvedbi Piccolo teatra.

  • organizator
    Piccolo teatar / TZ Stari Grad / Grad Stari Grad
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.